Sunday, June 5, 2011

Thanks again to My Dear Cikgu Salina..;-)

4/6/2011 - Sabtu. Sekali lagi wedding cake order dari Cikgu Salina Tmn Makmur. Sebelum ni cikgu Salina order Popular Fountain Cake utk adik prempuannya di Kg Bentong n kali ni nak yg sama juga utk sister in lawnya di Kg Melayu tapi org lain dah sambar dulu PFC tu..so kek kali ni seakan2 sama cuma kali ni Cikgu Salina request kesemuanya choc moist cake, katanya tak mau sponge cake..qtt cc masih sama 40pcs..fountain diganti dgn sejambak bunga...mmg class taste Cikgu Salina ni..


green n white theme - bottom n top cake layered with frshcream n blubrry n middle cake layered with chocolate mousse n blubrry..yummy..yippi..orait, tq ya cikgu Salina..bnyak yg 'dibekalkan' utk N hayat n ada special door gift lagi utk N Hayat sbb anak cikgu khatam Quran katanya..mmg best..again tq n tq n tq cikgu Salina..luv uuu..hehe..n selamat Pengantin Baru buat kedua2 mempelai..;-)

No comments:

Post a Comment