Monday, February 14, 2011

KURSUS FROZEN FOOD...enjoy..;-) tq2..

12hb Feb, 2011 - Sabtu. Kursus Frozen Food harini yg ptama N Hayat kendalikan bsama 5 student..mmg enjoy, mmg meriah...masing2 mmg dah biasa dgn dapur, no problem...mmg interesting kelas harini..Dgn 5 student harini : Mala ( Air Hitam ), Kak Saadiah ( Felda Bukit Tongkat ), Lina ( Air Hitam ), Cikgu Santha ( Kluang ) n Kak Kalsom ( Kluang ). Mmg pandai memujuk, merayu...at last, cair jugak N hayat dibuatnya, selain dari Cc cake yg di 'sapu licin'... ;-) ada lagi yg 'special' bonus mrk dapat harini, Kata diaorg ni 'anak sulung' mesti dapat lebih...mmg diaorg ni lebih2...hehehee...orait, tq, tq, tq, tq yg tak thingga sbb sudi join n support N Hayat ya, mudah2an utk semua student n hayat yg ikhlas akan terus2 dimurahkan rezeki n bisnes btambah maju, doakan juga smoga N Hayat Best Touch akan btambah maju, bjaya, cemerlang n selamat selama2 nya..amin..amiin..amiinn..ya rabbal aalaamiin...n c u all in my next class..tq2..

Aksi mrk di dalam kelas.. ;-)

Cuba2 lagi buat di rumah, dah boleh buat bisnes ni...


Antara hasil2 yg dah siap diterap, dibakar dan di goreng..tapi belum boleh di ngap..donut, sardine roll, cream puff , cucur badak n pizza..


Yang di bawa balik....mcm dari kenduri kawin lah pulak...semuanya ditimbang dan dibahagi lima...kehehee..tq2..Utk sesiapa yg bminat nak join kelas frozen food ni just inform N Hayat 012 7407200, pmintaan hari biasa juga diterima..tq.

No comments:

Post a Comment