Sunday, January 30, 2011

KELAS KEK COKLAT GANACHE... ;D


Kelas harini 29hb Jan 2011 - Sabtu. Kelas Kek Coklat Ganache bersama Kak Haliza ( Muar ) dan Cikgu Kak Zalina ( Kluang ).. Walaupun bersama hanya dua org tapi meriahnya terkekeh - kekeh je kitaorg harini..masing2 tak da basic dlm deko kek ni tapi lepas tunjuk bbrapa kali....wow..not bad, mmg cantik. Orait utk Kak Liza dan Kak Ina harap both of u really enjoy n satisfied with my class n sudi2 join N Hayat lagi ya. Semoga silaturrahim antara N Hayat dgn akak berdua ni akan terus baik, mesra, ikhlas n kekal ke akhir hayat n mudah2an N hayat akan terus2 dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik, dipanjangkan umur dan diberi peluang beramal dan berbakti kpd yg mmerlukan..amiin..amiin..amiin yaa rabbal aalamiin.... ;-) tq2..

Kak Liza dan Kak Ina...tekunnya diaa..hehehee..

Dah menjadi...cantik uu..;-)
Kak Ina punya dgn bbrapa rose di tepi2 kek...cantik..


Kak Liza punya dgn finishing yg menarik...kedua2 dcration ni sesuai utk dijadikan kek hantaran dan bday.. Orait, utk yg nak join kelas kek coklat ganache ni just call / sms N Hayat ya, kelas hari biasa ( isnin - jumaat ) juga dialu2kan...012 -7407200..Tq2..

No comments:

Post a Comment