Monday, June 21, 2010

Kenduri Doa Selamat, Tahlil n Yassin di rumah N Hayat..


Kenduri doa selamat ni diadakan pada 14/6/2010- isnin ( 1 rejab 1431H ). Post ni sepatutnya selepas kelas muffin popular pada 13/6/2010 ( Sabtu ) tapi kita tengok2 post2 majlis kenduri ni dulu yaa..Majlis kenduri ni utk lelaki sebenarnya, so mmg kaum pompuan N hayat tak jemput ramai. Alhamdulillah..semuanya berjalan lancar, makanan pun N Hayat sempat masak sendiri...mmm...jom makan..:D.


Jemaah2 yg datang ni dari Masjid Taman Sri Kluang dan jiran terdekat..Terima kasih ya pada yg hadir. Semoga Allah memberkati majlis ini dan semua yg sudi hadir..Semoga NOOR HAYATI BINTI YAHYA bersama suami MOHD SAIFUL THOMAS BIN ABDULLAH dan kesemua anak2 sentiasa mendapat keberkatan dan perlindungan daripadaNya sehingga ke akhir hayat, dunia akhirat, sentiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur dan dikurniakan kesihatan yang baik, sentiasa mendapat petunjuk dan hidayah daripadaNya dan diberi peluang mperbanyakkan amal ibadah dan amal jariah sehingga ke akhir hayat...amin..amin..amin yarabbal alamiiin..tq2..:)

Hidangan dari air tangan N Hayat..ayam masak merah, kari kambing, kari ayam, sambal daging + telur puyuh...amacam...sedaaappp..heheheh..


N mix vege..":)

Ni pulak..pencuci mulut. Blueberry cheese tart n fruit tartlet..ambiklah satu...:)Jiran perempuan yg hadir..Kak Liza dan Kak Norsiah..Tima Kasih ya kak sudi datang..

No comments:

Post a Comment