Monday, May 10, 2010

Kursus Pelbagai Resepi


KURSUS PELBAGAI RESEPI (9/5/2010-Ahad) memang enjoy, ceria semua student2 ni walaupun buat kek lapis ambik masa lama laa sikit.. Kelas hari ni ada 6 org student : Nurul Fasiha (Parit Raja), Mazila (Kluang), Kalsom (Kluang), Siti Nur Anis (Parit Raja), Siti Muaizal (Felda Kahang Barat) dan Siti Jariah (Kluang). Balik nanti jangan lupa cuba buat ya, at least dah boleh jamu family dgn air tangan sendiri...hubby pun mesti proud wife pandai buat kek kaann...Bagi yg buat bisnes tu, raya ni dah boleh mula..anyway, N Hayat pun bersyukur padaNYA kerana dipermudahkan segala2nya..mmmm..Mudah-mudahan Allah sentiasa memelihara N Hayat dan semua student yg ikhlas dalam mencari dan memberi ilmu, semoga silaturrahim antara N Hayat dgn student2 juga akan terus2 ikhlas, baik, mesra dan kekal sehingga ke akhir hayat. Amiinn.. sudi2lah join N Hayat lagi ya n tq very much for the support from u all..tq2...c u all next class..jom..Peace..!:D.


Nurul Fasiha dari tukang jahit dah mula nak jinak2 dgn baking mbaking nii..


Alaa..senang giller buat muffin ni, keh..keh..keh...Mazila ni mmg dah mula ambik order kek n first time join N Hayat..Selamat berkenalan Mazila..hehehee..


Dua Siti.. Siti M ( Siti Malaysia ) hihihi..n Siti J (Siti Jarum)..ahaks..hahahahaa...enteng nii ct...


Kak Kalsom ni memang bersungguh2 orangnya..Kena sabarlah Noor nak melapis ni yaa..tau tak pe kak..keh..keh..keh..


Anis ni anak dara trang tang tang lagi, masih belajar di UTM bhgian elektrikal tapi tunjuk minat dlm mbaking..utk futurelah tuu..tahniah ya Anis..Gud Luck..


Jom intai2 apa diaorg buat masa kelas... :-)












Lunch Hour..jom makan..sedapnyaaa...






Baru keluar dari oven...Muffin Pandan


Kek Pelangi Badam


Kek Lapis Asam Manis


Kek2 yg dah di bedah siasat..hehehhe..

1 comment:

  1. Delicious.. I love all...
    A kiss from Spain

    ReplyDelete