Sunday, May 16, 2010

Kursus Cupcakes Advance - Meriahnyaa... :D


KELAS CUPCAKE ADVANCE ( 15/05/2010 - Sabtu ). Kelas harini N Hayat masukkan 8 orang peserta aje..ada 2 orang yg tpaksa dimasukkan dlm waiting list sbb bilik yg tsangat comel tuu...maaf ya..8 org ni pun mmg ngam2 je... :) Yg ada rezeki masuk kelas harini terdiri dari Noor Lina, Normala, Norirdaa, Fadhillah, Cikgu Julia, Nur Anis, Marlia dan Kak Kalsom..Semuanya takda basic cuma Mala je yg dah ada basic mhias kek tapi semuanya vry2 talented n excited sgt dlm bab deko mendeko ni. Orait gang, jgn lupa praktis terus kat rumah ye n tq vry much sbb sudi support N Hayat, N Hayat doakan semuanya bjaya dlm mbuat cupcake ni nanti..hehehee..doakan juga semoga N Hayat terus2 maju, berjaya dan cemerlang selama2nya..Amin..amin..amin..tq2.. Nice to meet u all.. :)


Kelas dah mula...bila tiba bab deko mendeko ni mmg interesting, jom tengok aksi hangat diaorg semua nii..keh..keh..keh...


Anis (Parit Raja)dah bbrapa kali bersama N Hayat, semakin bsemangat...n Marlia (Kluang)yg first time mmg bzee dgn bisnes kedai makan, lepas ni bukak kedai kek kot...hehehe..


Fadhillah dari (Batu Pahat) baru abis belajar dari UKM n Anis (UTM) ...









Lina (Kluang) serius n fokus..



Irda (Parit Raja) anak dara yg sporting n full of ideaa...tahniah irda.. :)




Dah mula menggelek n menguli...fondant lah tuu..best tauu..


Haaa...nilah kesemua hasil2 kerja tangan student harini, mmg menarik,walaupun tak da basic, tapi diaorg ni penuh dgn idea terutama si Irda. Mcm dah pro....keh..keh..keh..yg lain pun tak kurang hebat, N Hayat baru explain satu, diaorg dah buat dua, tiga...hehehehe..anyway, tahniah ya semua..anda LULUS...heheeeee....
















Lina ( Kluang )


Marlia ( Kluang )


Fadhillah ( Batu Pahat )


Anis ( Parit Raja )


Norirda ( Parit Raja )


Normala ( Air Hitam )


Kak Kalsom ( Kluang )


Cikgu Julia ( Bandar T6 )


Jemput makan...jemput makan...jgn abiskan ye..hehehe...





No comments:

Post a Comment

Post a Comment