Sunday, February 23, 2014

KURSUS BERSAMA N HAYAT 2014

1 ) KURSUS MEMBUAT SALTED CARAMEL BROWNIE
Tarikh : 2/3/2014 - AHAD
Yuran : RM100
Membawa pulang sebiji kek 8 inci setiap seorang

2 ) KELAS BISKUT RAYA POPULAR N HAYATTarikh : 8/3/2014 - SABTU
Yuran :
 RM280 - 8 cookies
DI BZEE BAKERY, SEREMBAN

3 ) KURSUS MEMBUAT ROTI LOYANG / BUN
Tarikh :
 14/3/2014 - JUMAAT
Yuran :
 RM250

Membuat dan membawa pulang 3 roti loyang, demo membuat bun dan teknik membuat roti yang difrozen dan roti untuk dipos dan TIPS TERBAIK untuk dapatkan ROTI YG LEMBUT, GEBU
DI N HAYAT TMN SRI KLUANG
TENAGA PENGAJAR : LIZA OTHMAN JB
***(Sila call N Hayat kepada yang berminat untuk details peralatan yang perlu dibawa masa kelas).

4 ) KURSUS MEMBUAT CREAMPUFF & ECLAIRS
Tarikh :
 11/3/2014 - SELASA
Yuran : RM100

5 ) KURSUS ANEKA TARTLETS
Tarikh :
 15/3/2014 - SABTU
Yuran : RM200

Membuat 5 jenis tart : Blueberry Cheese Tart, Chocolate Tart, Egg Tart, Coconut Tart and Fruit Tart

6 ) KELAS SNOWY PEACH CAKE
Tarikh :
 16/3/2014 - AHAD
Yuran : RM100

7 ) KURSUS BISKUT RAYA POPULAR N HAYAT
Tarikh :
 22/3/2014 - SABTU
Yuran : RM280

Membuat 8 jenis cookies popular DI OLIEZ ACADEMI JB

8 ) KURSUS MUFFIN POPULAR N HAYAT
Tarikh :
 25/3/2014 - SELASA
Yuran : RM200

Membuat 5 jenis muffin : Strawberry, Oren Fruity, Vanilla Fruity, Chocolate Chip dan Muffin Pisang

9 ) KURSUS BISKUT RAYA POPULAR N HAYAT (TERBARU)
Tarikh :
 29/3/2014 - SABTU
Yuran : RM200

Membuat 6 jenis cookies : akan diumumkan sebelum date kelas

10 ) KURSUS RED VELVET CAKE
Tarikh : 
30/3/2014 - AHAD
Yuran : RM100

*SEMUA KURSUS N HAYAT BERMULA JAM 9.30 PAGI .

SEMUA PESERTA WAJIB MEMBAYAR DEPOSIT RM 50 SELEWAT-LEWATNYA 3 HARI SEBELUM TARIKH KURSUS . (Bayar terus kepada N Hayat atau bank in - acc no. akan diberitahu di atas permintaan) .

SEKIRANYA TIDAK HADIR HARI KELAS , DEPOSIT TIDAK AKAN DIPULANGKAN .

SMS NAMA , I.C & NAMA KELAS KE 012 7407200 & SILA BAWA SLIP PEMBAYARAN SEMASA HARI KELAS .

SEKIRANYA SLIP PEMBAYARAN HILANG ANDA DIKEHENDAKI MEMBAYAR KESELURUHAN JUMLAH YURAN KELAS . HARAP MAKLUM .

No comments:

Post a Comment