Friday, February 14, 2014

Happy Bday Aqil n Arfa..Tq2 Asna.. ;)

30/1/2014 - Khamis.  Harini mmg bzee..from morning N Hayat 'kerjakan' semua order2 ni n dua-dua bday cake tu diantara yg diambil awal - jam 7 mlm.. n N Hayat posing2 kan dulu dgn order2 yg dah siap - muffin2 tu..but ada lagi yg tngah buat dlm oven..hehe. jom layan.. ;)
Dua-dua bday cake ni order dari Asna JB (Yap Tau Sah) utk clebrate bday dua anak saudara kembarnya..Asna kata 'simple2 aje kak noor asalkan ada gambar DORA utk prempuan n BOLA utk lelaki..mmmm..simple uuu..hehhe.. ;)
So...senangnya nak deal dgn Asna ni..so..N Hayat pun senang hati nak buat bday cke ni..heehe.. ni lah kek bola - brownie yg N Hayat buatkan utk AQIL.. ;)
n gambar DORA ni khas utk ARFA - sponge vanila cake - both with freshcream frosting.. Happy Bday AQIL n ARFA..
Tq2 Arfa for the order..sudi2 order2 lagi..
Whtsaapp Asna : Salam kak, kek sedap. Thanks ya.  Nnt saya balik kg, saya boleh order lagi ;)

No comments:

Post a Comment