Saturday, November 10, 2012

KELAS TALAM POPULAR...TQ2 ;)

20/10/2010 - Sabtu.  KELAS TALAM POPULAR bsama Linda.  Alhamdulillah.. ramai yg hadir harini.. 13 students semuanya penggemar2 talam...Jun (Kluang), Maisarah (Kluang), Siti Zanariah (Kluang), Noraini (Renggam), Rowida (Batu Pahat), Liza (Batu Pahat), Muni (Batu Pahat), Kak Nab (Yong Peng), Kak Zainah (Felda Bkt Tongkat), Elli (UTHM), Nor Hayati (Spg Renggam), Fatin (Kluang) n Mala (Air Hitam). Tq so much pada semua yg hadir...mmg panjang masa kelas harini..dah tengahari ramai yg dah tlepak kat lantai dapur N Hayat, blegar kedepan ke belakang..heheh..mcm2 gaya, mcm2 cerita happening uuu ;D...mmg riuh rendah kelas harini, n talam yg diaorg belajar harini semua sedap2 sangat uuu...tq2 jugak buat cikgu yg datang mengajar - Linda.  Tapi sayang sikit kamera N Hayat harini bateri kong lah pulak, nasib dpt ambik gambar ramai2 tapi gambar talam yg cun2 tu tak dpt lah nak tengok dkt2...orait, thanks again to all of uu, jumpa lagi di kelas N Hayat yg akan dtg. amiin.. ;) Jom intai2 lagi.. ;)
Tekun...mesti diaorg ni  dah terliur kaann..heheeheh.. ;D  
Nak join kelas talam call / sms N Hayat 012 7407200. tq..

No comments:

Post a Comment